REFERENSUPPDRAG,
Pararet har utfört en mängd lyckade uppdrag

Kontrollansvarig och ritningar till Brommas dyraste villa
Pararet meddelar stolt att vi har varit kontrollansvariga och ritat ombyggnation och renovering av villa i Bromma som nu sålts till rekordpris. Vi är stolta och gratulerar vår kund.

Ombyggnation Bromma
Pararet har varit kontrollansvarig samt tagit fram ritningar för ombyggnation och tillbyggnation på denna fastighet.

Hornsbergs Bussdepå SL
Projektledning och kontrollansvarig av ombyggnation av bussdepå.

Pararet skötte hela entreprenaden bla, framtagande av förfrågningsunderlag, projektering, upphandling av entreprenörer, byggmöten, kontroll av entreprenörer och slutbesiktning.

Innergård till dagis Södermalm
Pararet har mätt in hela innergården med lekplatser mm och upprättat relationsritningar.

Brf Sparven
Pararet har varit Byggledare och besiktningsmän åt brf Sparven under ombyggnation av råvindar till lägenheter samt deras renovering av tvättstuga, fasad, fönster och balkonger.

Pararet har hjälpt brf Sparven med, upphandling av entreprenörer, kontroll av entreprenörer, byggmöten, problemlösning under entreprenad, slutbesiktning.

Brf Gärdet Norrtälje
Projektledning av byte av värmesystem i brf Gärdet 7 hus med 86 lägenheter.

Pararet har skött allt ifrån kalkyl platsledning till BAS P & U.

Forsmarks Kärnkraftverk
Pararet är konstruktionssamordnare på forsmarks kärnkraftverks byggavdelning. Pararet har hand om konstruktionsuppdrag, förfrågningsunderlag, projektledning, BAS P & U, kontrollansvarig och besiktningsman.

Forsmarks Kärnkraftverk
Pararet har agerat beställarrepresentant på forsmarks kärnkraftverk. Pararet har hand om att beställa anläggningsförnyelse och underhållsuppdrag, pararet ansvarar för projektens ekonomi, tidsplanering och framdrift.

Detta är ett urval av alla projekt som Pararet har varit inblandade i. För fler referenser och referenspersoner kontakta oss!